CORONA UPDATE: VERSOEPELINGEN PER 1 JULI VOOR CLUBHUIS EN WEDSTRIJDEN

27 juni 2020

We willen de opening van het clubhuis en terras een feestelijk tintje geven door op 1 juli vanaf 19:30 uur een avond rackettrekken te houden. Op deze avond krijg je de eerste consumptie van de club en zorgen we de hele avond voor gratis snacks en hapjes. Laat even weten of je woensdagavond komt door een mail te sturen naar [email protected] Natuurlijk blijven de al eerder ingeschreven bardiensten vanaf 1 juli staan. De bardienstbeurten t/m juni en voor toernooien en competitie zijn vervallen. Bardiensten die niet gedraaid zijn en niet gedraaid kunnen worden in 2020 schuiven door naar 2021.  

Uiteraard blijft altijd de 1.5 meter regel van toepassing en is het belangrijk dat iedereen zich aan de hygiënemaatregelen van het RIVM houdt. Als iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt, dan houden we het virus onder controle.

Algemeen

·        Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat zij normaal spelcontact mogen hebben op de baan. Tijdens trainingen en in het spel bij wedstrijden hoeft geen 1,5 meter afstand te worden gehouden. Dus in een rally bij een dubbel geldt de 1.5 meter afstand niet, maar een high five en handen schudden doen we nog even niet.

·        Bij trainingen is er geen maximum aantal spelers per baan meer. De leraar houdt altijd 1.5 meter afstand tot de leerlingen.

·        Voorafgaand en na afloop van het tennissen dienen spelers van 19 jaar en ouder wél 1,5 meter afstand tot elkaar te houden, waaronder in de kleedkamers en in de kantines, clubhuizen en terrassen die ook per 1 juli weer open mogen.

·        Er geldt geen verplichte reservering of triage (vragen naar gezondheidsklachten) in het clubhuis als er minder dan 100 personen worden toegelaten.

·        Kleedruimtes en toilet- en douchevoorzieningen van sportaccommodaties zijn weer open. ·        We continueren het online baan reserveren via de website en ClubApp. Vanaf 1 juli is het mogelijk om de reservering te bevestigen op het Afhangbord in het clubhuis.

Wedstrijden en toernooien

·        Per 1 juli zijn wedstrijden, toernooien en evenementen weer toegestaan, zowel binnen als buiten. Hierbij mag publiek aanwezig zijn.

·        Daarbij geldt dat toeschouwers 1,5 meter afstand tot elkaar moeten houden. Buiten mogen maximaal 250 toeschouwers bijeen zijn (exclusief spelers/trainers op de baan). Binnen geldt een maximum aantal van 100 personen.

Daarnaast dienen de hygiëneregels van het RIVM gevolgd te worden:

·        Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.

·        Houd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten).

·        Vermijd drukte.

·        Was / ontsmet vaak je handen: in ieder geval bij binnenkomst van het paviljoen!

Met sportieve groet, Bestuur TC van Horne

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 22827179

Address

Bregterweg 4
6006 PD Weert