Introductiereglement

Introductiereglement
 
1 Iemand die geen lid is, mag (maximaal vijf keer per jaar) worden geïntroduceerd door een lid. Dit lid blijft verantwoordelijk voor het gedrag van zijn introducee en de naleving van het introductie- en het baanreglement. Bij het niet naleven van deze regels geldt een straf van € 15 voor het verantwoordelijke lid.
 
2 Introductie kan niet plaatsvinden tijdens verenigingsactiviteiten, tenzij dit nadrukkelijk is aangegeven. En dan is introductie gratis, zoals bijvoorbeeld op tos-zondagen of bij sommige gezelligheidstoernooien.
 
3 In de competitieperiode (1 april tot 15 juni) mag iemand (alleen op werkdagen)geïntroduceerd worden tot 18.00 uur, na 15 juni ook 's avonds en in de weekends. Introductiepasjes kosten € 3,50. Ze zijn te verkrijgen bij alle bestuursleden (adressen en telefoonnummers zie de Matchpoint).Een introductiepasje blijft de gehele dag geldig.
 
4 Het introductiepasje moet op het afhangbord worden opgehangen, net zoals geldt voor het KNLTB-pasje van leden.
 
5 Wanneer iemand die geïntroduceerd is later in dat jaar lid wordt van TC van Horne, kan de penningmeester onder bepaalde voorwaarden beslissen om de introductiepasjes in mindering te brengen op de contributiekosten.
 
6 Jeugdleden mogen een jeugdlid van een andere vereniging uit Weert introduceren,zonder dat hiervoor betaald moet worden. Deze introducee moet dan wel zijn KNLTB-pasje gebruiken voor het afhangen, en zich houden aan dit introductie- en het baanreglement.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 22827179

Adres

Bregterweg 4
6006 PD Weert

KVK-nummer

40176154